Antwerpen

Antwerpen

Studio Globo Antwerpen ligt in een buurt waar je de diversiteit van een stad kan ervaren. Mensen met een verschillende achtergrond en origine wonen er samen. 
Tijdens de buurtwandeling verkennen leerlingen, samen met hun leerkracht of begeleider, Zurenborg en Borgerhout. Ze ervaren de rijkdom en uitdagingen van het (samen)leven in een stad. Door ontmoetingen onderweg en opdrachten bij verschillende stopplaatsen, maken de leerlingen kennis met positieve initiatieven om samen te leven in een stedelijke en superdiverse context. Op deze manier krijgen de leerlingen een ander beeld van de stad. 

Met deze wandeling wil Studio Globo een open en solidaire houding van leerlingen stimuleren ten opzichte van de brede diversiteit die aanwezig is in de stad. Bovendien willen we tonen hoe Antwerpse bewoners daar op een geëngageerde manier mee omgaan en plezier van hebben. 

Meer informatie vind je op:

buurtwandelingantwerpen.studioglobo.be

 

<
>
x
content crackers twitter content crackers facebook content crackers google+ content crackers linkedin content crackers mail content crackers whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x